Sumant aptituds...

Maffei, Raig centro de terapias internacional
Maffei, Raig & Raig Centro de Terapias Internacional
Saray Pilar Royo

Des que em vaig decantar per l’àrea professional de la psicologia, m’he anat formant i descobrint aquest món apassionant, que no deixa de sorprendre’m dia a dia. Sóc especialitzada en E.M.D.R, teràpia regressiva, descodificació biològica, brain gym i meditació.

A través dels tallers tant amb adults com amb nens, es crea un espai en el qual es pot compartir i despertar diferents habilitats i coneixements aplicables diàriament per gaudir de cada situació al màxim.

 

  • Facebook Clean Grey

>

Julien Alba

Sóc un osteòpata francès. Em vaig graduar a l'Institut Toulousain d'Ostéopathie (France) on vaig cursar la meva llicenciatura i els meus postgraus d'osteopatia (llicenciat D.O.T.O. i nivell 1 RNPC).

Vaig pertànyer al quadre de professionals de la clínica del ITO de Toulouse en pràctica clínica durant cinc anys. 

La medicina, en tots els seus àmbits m'ha atret des de petit. Vaig veure l'osteopatia d'una forma integrada d'ajudar a certes patologies sense intervenció farmacològica.

L'osteòpata té un camp d'acció molt ample, des del bebè fins a la persona d'edat avançada, durant l'embaràs, el part i el post-part. Els esportistes de qualsevol àmbit i nivell troben alleujament en patologies de qualsevol nivell i post-traumatismes. 

 

Ara, des d'aquest sector de la medicina en el què estic completament format, ofereixo els meus serveis i el meu suport. 

  • Facebook Clean Grey

>

© 2015 Design Mercedes Castelló    All Rights Reserved

  • Facebook Clean Grey

Carrer Enric Granados 111, 1ero 2da 08008 Barcelona